Tipy pro vaše podnikání

Jak snížit náklady na provoz kanceláře?

15.10.2012

Přihlásit se k odběru tipů a novinek

Podle průzkumu AXIGONU utrácí 50 % firem s méně než 10 zaměstnanci ročně za kancelářské potřeby až 20 000 Kč. U 85 % firem s více než 10 zaměstnanci se dokonce jedná o částku přesahující 40 000 Kč ročně. Je to druh provozních nákladů, který je velmi často přehlížený a přitom nabízí prostor na výrazné úspory nejen financí, ale i vašeho času. S AXIGONEM může být provoz vaší kanceláře efektivnější, rychlejší a jednodušší.

Tipy pro vaše podnikání - Jak snížit náklady na provoz. Podnikatelský portál AXIGON.CZ

Víte, že…

... největší část výdajů na kancelářské potřeby tvoří nákup kancelářského papíru? V České republice spotřebováváme průměrně 150 kg papíru na 1 obyvatele a 70 % z toho v kancelářích.
... jeden zaměstnanec průměrně spotřebuje 10 ks A4 papíru za jeden den, tedy 2400 ks za jeden rok? Oboustranným tiskem dosáhnete úsporu až 500 Kč za jednoho zaměstnance za rok.
... nakupovat kancelářské potřeby přes internet je výrazně efektivnější? Kromě toho, že zpravidla nakoupíte levněji, ušetříte palivo, které byste museli spotřebovat při cestě do obchodu, a spoustu času, jenž můžete věnovat vlastnímu podnikání.
... klienti AXIGONU ušetřili na nákupu kancelářských potřeb už přes 2 miliony korun?

Tip pro vaše podnikání - AXIGON   TIP: Netiskněte faktury a neposílejte je poštou.
Místo toho zašlete fakturu v PDF formátu e-mailem. Ušetříte spoustu peněz za tisk a poštovné. Razítko ani vlastnoruční podpis nejsou podmínkou platnosti faktury, jako daňového a účetního dokumentu.

 

Sleva až 33 % na kancelářské potřeby

Kancelářské potřeby od jednoho dodavatele, pitný režim od jiného a pro kancelářský nábytek si jezdíte do prodejny nábytku? Spousta času a faktur? Náš partner ACTIVA vám nabídne více než 8 000 položek kancelářského zboží, občerstvení a úklidových prostředků skladem, navíc s 33% slevou.
Další info

Kancelářské potřeby, doprava zdarma

Nakupujte z pohodlí vlastní kanceláře. Klienti AXIGONU mají dodávku kancelářských potřeb zdarma, a to bez ohledu na velikost objednávky. Standardně takové podmínky platí pouze pro objednávky nad 1000 Kč. Navíc objednané zboží dostanete až na váš na stůl do následujícího pracovního dne!
Další info

Vy podnikáte, my se staráme.

Váš AXIGON

Přihlásit se k odběru tipů a novinek


 

Tankovací karty

uzivatel_zmena_prihlaseni