Tipy pro vaše podnikání

Jak volat levněji?

19.11.2012

Přihlásit se k odběru tipů a novinek

Řešíte náklady na mobilní volání a internet? Z výsledků průzkumu mezi našimi zákazníky vyplývá, že 85,7 % z vás se snaží vyjednat lepší ceny mobilního volání a 9,5 % se této činnosti věnuje dokonce každý rok. Zbylých 14,3 % dotázaných s operátory nevyjednává z nedostatku času. Tedy všichni chceme volat levněji, ale stojí to čas a hodně sil. Věnujte se svému podnikání, AXIGON za vás dojedná ty nejlepší podmínky s mobilními operátory.

Tipy pro vaše podnikání - Jak volat levněji. Podnikatelský portál AXIGON.CZ

Víte, že…

...průměrná marže telefonního operátora je 50 % a soukromé osoby platí za volání o 20 % více než firmy?
...v ČR je přes 13,5 milionu aktivních SIM karet a 80 % volání se uskuteční přes mobilní sítě?
...z každé aktivní SIM karty v ČR ročně provoláme průměrně 1 172 minut a zašleme 529 SMS (celkem 15,7 miliard minut volání a 7,1 miliard SMS za rok)?
...v roce 2005 jsme za minutu volání v rámci vlastní sítě zaplatili průměrně 4,65 Kč? V roce 2011 už jen 2,45 Kč (tedy o 47 % méně). Proto se nevažte smlouvou na dobu určitou a neplaťte víc, než musíte.
...na český trh vstoupil první virtuální operátor a další budou následovat? To je další důvod proč se teď nevázat smlouvou.
...v roce 2006 se v rámci zvýšení konkurence poprvé objevila možnost přenést telefonní číslo od jednoho operátora k druhému? Od té doby do konce roku 2011 bylo přeneseno celkem 1 340 201 čísel a administrativa přenosu čísla se zjednodušila. Změny operátora se bát nemusíte.

Tip pro vaše podnikání - AXIGON   TIP: Využijte Voice over Internet Protocol (VoIP) telefonování.
Stačí vám připojení k internetu, program (např. Skype, zdarma ke stažení na http://www.skype.com/intl/cs/home) a voláte po celém světě zdarma nebo za ceny v řádu haléřů. Pro VoIP volání jsou dnes už běžně dostupné „pevné telefony“ a vyvíjejí se programy, které umožňují internetové volání také z mobilních telefonů.

 

Získejte výhodné volání a SMS

S AXIGONEM získáte až 45% slevu na neomezené volání a bonus 500 Kč na tankování za každou novou SIM kartu s Red Tarifem. Neomezené volání za méně než 400 Kč měsíčně!
Další info

Vy podnikáte, my se staráme.
Váš AXIGON

Přihlásit se k odběru tipů a novinek


 

Tankovací karty

uzivatel_zmena_prihlaseni