Tipy pro vaše podnikání

Jak zefektivnit vlastní reklamu?

22.03.2013

Přihlásit se k odběru tipů a novinek

V minulém newsletteru jsme vás informovali o novinkách, které pro vás chystáme v průběhu letošního roku. Dovolte, abychom vás s radostí informovali, že jsme už provedli slíbené vylepšení nástroje na komunikaci vašich Akčních nabídek a nově tak můžete nastavit jejich automatickou aktualizaci. Zde vám přinášíme několik tipů, jak zvýšit efektivitu vašich reklamních sdělení.

Tipy pro vaše podnikání - Jak zefektivnit vlastní reklamu. Podnikatelský portál AXIGON.CZ

Víte, že…

...potenciální zákazníky zaujmete třeba tím, že nabídnete něco, čím se odlišíte od konkurence? Mohou to být např. nadstandardní služby, cenová sleva, sezonní zboží nebo prodloužená záruka.
...časové omezení akce motivuje zákazníka k okamžitému jednání? Jsou-li akce neomezené, zákazník má tendenci odkládat rozhodnutí na pozdější dobu a pak hrozí, že už se k němu nikdy nemusí vrátit. Pracujte proto s omezenou platností vaší Akční nabídky.
...když vaší nabídce dodáte punc aktuálnosti, budete úspěšnější? Budete-li používat stále stejnou „5% slevu“, zákazníky to za chvíli omrzí. Zaujměte je a pracujte s „jarní/prázdninovou//sezonní slevou“.
...když všichni dělají totéž, nemusí to být totéž? Když vaše konkurence nabízí 5% slevu, zkuste vy něco jiného. Klíčem k úspěchu je odlišnost. Udělejte si vlastní miniprůzkum, zjistěte, co nabízí ostatní firmy, a nabídněte zákazníkovi jiný benefit. Např. to, že prostor po provedení práce uklidíte nebo že zboží zdarma zabalíte do dárkového balení apod.
...zákazníci potřebují kromě motivace výraznou výzvu k akci? Doplňte ji k vaší nabídce. Např. „Objednejte ihned a získáte…“ nebo „Při objednávce do… získáte…“.

Tip pro vaše podnikání - AXIGON   TIP: Nezapomeňte na Velikonoční nabídku pro vaše klienty.
Už máte připravenou Velikonoční nabídku pro své klienty? Pokud ne, využijte AXIGON a máte hotovo za minutu. Přihlaste se do svého profilu, zadejte svou Akční nabídku a zveřejněte ji pro desetitisíce uživatelů a návštěvníků AXIGON.CZ.

 

Vaše stálá reklama

Abyste z vaší reklamy vytěžili maximum, doporučujeme vám pravidelně obměňovat její text. Také je dobré vyzkoušet, co nejlépe funguje právě na vaše zákazníky. Vaši Akční nabídku můžete jednoduše zadat či aktualizovat po přihlášení do svého klientského profilu.
Další info

Vy podnikáte, my se staráme.
Váš AXIGON

Přihlásit se k odběru tipů a novinek


 

Tankovací karty

uzivatel_zmena_prihlaseni